Happy moment

Jag slår mig själv med häpnad varje gång… Att överleva dagen, att inte tänka för långt fram eller bak i tiden är något som får vägen att bli allt svårare att gå. När snåren tätnar och river upp såren som inte får tid att läka tar man medel som lugnar för stunden, eller gjorde. Nu återstår ett frågetecken som inkluderar alla frågor, allt som man inte kan få svar på. En önska som är så gedigen att man offrar hur mycket av sig själv för att få veta, ändock är svaren så efterlängtade, saknas. Går omkring med min mask i handen och när omvärlden ser mig sätter jag på mig den för att undvika och komma ifrån mig själv. Saknaden har bitit sig fast i mitt skinn så hårt, det rinner ut minnen som vägrar försvinna ur min åsyn. Den dagen jag kliver upp utan brister skulle vara den finaste dagen någonsin.                                     


MIN BÄSTA VÄN<3


Jag älskar dig, du är min allra bästa vän i vått och torrt. Jag kan lita på dig, prata med dig, umgås med dig utan att du tröttnar, hahah. Du är helt enkelt den allra bästa bästisen man kan få, jag har knappt ord att beskriva hur underbar du är, du är den genomgodaste människa och har alltid varit den som tagit hand om mig. Vi har gått igenom samma snår och buskar. Du har en otroligt stor plats i mitt hjärta och jag är så glad för att du funnit rätt och hittat den andra underbara människan som fyller ut din hälft. Jag är glad, tacksam och ännu mer glad att få ha dig vid min sida. TIMON & PUMBAA!! Hakuna matata!!


Vill vill vill

Jag har en del av min framtidsvy avklarad, jag vet att jag vill det och det är inte beroende på dig utan min vilja drar mig dit! Jag kommer efter oavsätt om jag skall sitta hemma och rulla tummarna i 6 månader! Vill lämna bakom mig det mörka moln som täckt mig, vill se ur ett annat perspektiv -försöka! Du lämnar mig inte ensam i en kall värld, det klarar jag inte.. Så jag får kämpa och ta mig igenom det hur svårt det än må vara!!!!!!

Som att dra det vassa längs strupen

Jag känner inte hur jag tar djupa andetag, jag ser inte när jag är vaken, jag känner inte.. Mig som en mänsklig gestalt, något man inte vill komma för nära, något man egentligen inte vill ha med i sitt liv som en liten betydande del då den är betydelselös. En tid som har runnit ut, en tid som varit den bästa i mitt liv fick jag inte hålla kvar i, den togs ifrån mig, drog upp stygnen som jag hade sytt för att försäkra mig om att det varade förevigt, det gjorde det inte. Värre än så kan det inte bli, allt jag velat ha och levt i är begravt i minnen som inte går att förtränga. Känner inget, ser inget och ett beslut kommer aldrig att ändras för att det lever med mig i mina tankar varje sekund som passerar. Efter den dagen har allting förändrats och dödat min själ, jag är inte villig att gå mer, det var min sista hållplats. Den lyckan jag hade kommer aldrig komma igen, det tog livet av mig när jag slets ifrån min värld.

Förflutet är förgånget

Man vinner inte på att förlora, ser man ljusningar så ska man följa ljuset mot det bättre. Ser man det inte och har lust att dra täcket över huvudet och aldrig vakna mer så har man tappat greppet, jag vet inte vad man gör åt det. Mitt huvud har alltid varit lite i obalans inte så hemskt farligt, nu har jag tappat bort mig själv, förlorat omgivningens mjuka svall som tog emot mig när jag föll.

Men jag ställer mig upp och går emot all kyla, alla motgångar, jag kämpar tills den sista droppe blod uttvinns ur min kropp. HAKUNA MATATA lämna det förflutna bakom dig! Jag lever i nuet och aningen i framtiden, är rädd för ålderdomen så den struntar jag i!

Fire

Man får kämpa för det som är värt att kämpa för.. Gör man det inte förlorar man istället allting man nästan byggt upp. Jag sätter mig upp mot mitt kaos och tar mig igenom det istället för att sitta och gnälla som en tönt. Jag får SKÄRPA mig! Göra något åt saken och klarar man inte det DÅ kan man ju börja undra... Dom som följer med är dom som är äkta pålitliga, de som inte orkar och bara faller bort.. Synd jag har bara plats för värme i min kropp, avskyr kyla.. Fy vad dryg jag låter..


RSS 2.0