Tired

Veckan bar med sig pure-evil bakterier som bestämde sig för att angripa mitt vaga immunförsvar, överhettad, frossa, olidlig smärta i kropp & själ förföljde mig denna vecka, förbannelsen tar besittning över mitt sinne. Ett ljus jag följt har gett mig ett löfte, följer man ljuset frisknar både själ & kroppshydda till. Är nog av med det mesta av de sjuka baciller som existerat -skönt!

Min längtan är bortom Sveriges marker, mot en annan kontinent, ett okänt land som man måste lära känna, äventyrslysten. Har bestämt mig för något som kan få flyttas framåt i tiden några veckor... Jag slits itu av mina egna viljor samt en beslutsångest som inte lämnar mig ifred.


JA SAAAKNAR ER

Du är en ängel jag höjer upp över skyarna, alltid en del av mig som livnär sig på dig. Genom eld och vatten, minnen vi delar så många och det lär bli flera, I hope.. Så saknad att jag tappar lite av mig själv på vägen.. Men snart kommer jag iväg till er världens bästa! <3 <3

Ending - soon

Blodet flödar, pulserar ut ur kroppen för att hävda sin röst. Ville gå längre än så, men jag har bestämt ett öde som inte kan undgås att välja. Jag står gränsle över två världar som krigar,mitt val innehåller så pass mycket styrka att det inte  kan ändra sig. Jag går och fumlar i ett mörker som åter kommer var natt, även dag. Sista gången jag gjorde det här, har ändock förlorat det som var ett värde i livet och något att ha.

RSS 2.0