Ska på rättegång imorgon, VAR VAKSAMMA ÖVER MED VILKEN BUSS NI ÅKER

För ungefär ett år sedan så inträffade något helt otroligt. Ingen människa skulle nog tänka på detta, inte ens i baktanken, jag tänkte inte ens på hur horibla händelser kan vara. Jag skulle åka bussen från Näckrosen till Älta den kvällen, på natten vill man känna sig trygg när man åker buss, inte sant? Jag väntade på bussen ett tag, och var lite sur på att bussar inte håller tiderna. Jaa! Nu kom den tänkte jag och klev på. Jag minns inte med precision över vad som hände men på bussen kom jag, inte druckit en droppe alkohol, satte mig längst fram eftersom att det känns ju säkrast att sitta närmast föraren när det är lite konstig stämning i luften på en buss med lite människor på. Jag skulle till Centralen och tanken att sitta ensam på en buss existerade inte i mig, inte någonstans. När Odenplans hållplats kommer steg alla av, jag såg det inte eftersom att jag satt längst fram, man vänder sig inte om oftast. Men efter några minuter gör jag det bara sådär, och det är helt tomt, inte undra på att buss chauffören småchattar med mig på en brytning på något språk man nästan inte förstår när den involverar svenskan. Centralstationen passerar mina upprörda ögon och jag ifrågasatte varför han inte stannade när han skulle.


KAN DU STANNA DU PASSERADE SLUTSTATIONEN. Han säger något som: " Du gör mig kåt" bl.a och annat anstötande. Just nu kryper ångesten i min kropp, cirkulerar och förvärras, utvecklas till panik och ångest, det smärtar i hela min själ. Han säger att jag ska ge mitt nummer, jag ger ut ett felaktigt nummer för att jag är rädd att jag inte släpps av, ha ringer och säger att det inte ringer på min mobil, då var jag tvungen att ge ut mitt nummer så att han se att det ringde på min telefon, han såg att den var påslagen eftersom att jag fick se till att en signal kom fram. Skönt, då kanske jag får gå av då. Busschauffören släpper inte av mig när han stannat och släckt bussen, jag förstår ingenting och panikångesten får mig att bli yr, må illa och kroppens blodpump dubblar sin rytmen. Han slår mig, försöker våldta mig, tillslut far jag i största tur iväg längre bak i bussen och tar mig ut. Min ben drar mig iväg i högsta fart, fulla gubbar stirrar på mig och jag ringer min bästa vän, och syster, jag minns det inte ens längre för att jag mår så dåligt. Jag kom hem till henne någon timme senare i chocktillstånd och hon tvingade mig att ringa polisen, Jag änmälde det och imorgon är det rättegång i Tingsrätten. JAG VILL BARA UPPHÖRA EXISTERA! Jag trodde att jag kunde skaka av mig det, nej det är inget minne som suddas ut. Skadeståndsumman som skall krävas täcker inte något av de psykiska skador, det smärtar, trasigheten äter upp min själs redan trasiga hål. Det blöder, jag ser saker som inte ska ses i en 17-årings ögon.

Bara för att ni skall vara vaksamma över vårt samhälle, se upp, trots de anställde som ska tillfredställa våra behov kan få oss i största skräckscenarion.  Orkar inte.

Kommentarer
Postat av: Lida'

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag beklagar låter inte rätt men det är det ända som jag kan tänka på. det är så hemskt. Som du säger det är då man verkligen öppnar ögonen och tänker. det är något ingen borde ha fått uppleva. Ha det jättebra och lycka till!! puss puss

2008-06-16 @ 02:20:51
URL: http://tafkaindependens.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag fattar inte att detta är sant! Jag beklagar verkligen att detta faktiskt har hänt dig. En STOR STYRKEKRAM till dig!!! Kram!

2008-06-16 @ 06:30:14
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Amanda

Gud vad hemskt!! :/ Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, det är rent av hemskt. hoppas den jäveln sätts dit, jag har konstigt nog aldrig riktigt gillat busschaufförer och inte heller att sitta ensam på en buss som jag ibland gör. Hoja! Hoppas du mår bättre snart, massor med kramar till dig! <3

2008-06-16 @ 06:55:42
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Herregud, det finns ju folk till allt.

2008-06-16 @ 12:42:48
URL: http://magnon.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Herregud... vart fan är sverige på väg...

2008-06-16 @ 12:59:20
URL: http://killedinjanuary.blogg.se/
Postat av: sofie

men herregud..jag är i choktillstånd..vet inte riktigt vad jag ska säga, tycka, tänka? detta är nog mest av det hemska jag har fått höra..trodde bara sådans kunde hända ifilmes osv. men gud..tack godegud att du hann att ta dig ut innan nått ännu mer allvarligare hände..jag lider verkligen med dig..det gör jag!

usch fy,stackare..

2008-06-16 @ 15:25:20
URL: http://thenoteboook.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Svar: Fyfan alltså :/ Jag vet itne vad jag ska säga.. Fan va hemskt.. Jag lider med dig, jag kan inte förstå hur det känns att ha blivit utsatt för något sådant. Hoppas att du mår bättre snart! kram!

2008-06-16 @ 15:35:52
URL: http://killedinjanuary.blogg.se/
Postat av: Stephanie

precis, hoppas det gr bra på rättegången i alla fall,

2008-06-16 @ 15:52:02
URL: http://magnon.blogg.se/
Postat av: Ann-sofie

Fy fan!

Ska man inte få känna sig säker någonstans...

Hoppas han åker dit!

Kämpa på tjejen!!

Stor kram till dig.

Ann-sofie

2008-06-16 @ 17:35:37
URL: http://affib.blogg.se/
Postat av: Laura

Jag kan inte föreställa mig hur dåligt du måste må, men jag hoppas att det går bra på rättegången och hoppas dig bättre tur i framtiden. Var stark gumman!



Vi borde ses nån gång, har ett nytt mobilnummer, 076-558 68 72

Kram!

2008-06-16 @ 18:00:57
URL: http://l_i_l_i_t_h.blogg.se/
Postat av: Cecilia Julin

Herregud...:S Det hade jag ingen aning om... Hoppas busschauffören åker dit! Sköt om dig :)

2008-06-16 @ 23:24:30
URL: http://glamourofsweden.blogg.se/
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Hej! Var med i min tävling :) http://jyees89.blogg.se/2008/june/tavling-vinn-orhangen.html



(Ursäkta för reklamen)

2008-06-17 @ 00:14:53
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Carolita

Herregud gumman jag hoppas att den jäveln får vad han förtjänar!

2008-06-17 @ 07:13:16
URL: http://chululi.blogg.se/
Postat av: Ellie

svar: ush vad hemskt. Hade inte sett detta inlägg. Isf hade jag ju vetat vem han var. Ush vilken sjuk gubbe!

Nu är man ju inte lika säker längre. ush, att sånna man inte tänker så mycket på kanske är värsta våldtäcksman. ush! Tur att han inte hann göra nått!

bra att du anmälde det. Blir jämt så irriterad på sånna som låter det vara :(

2008-06-18 @ 09:34:18
URL: http://xiao.webblogg.se/
Postat av: mli

:O jag blev helt tom på ord nu..

hoppas att du en dag lyckas glömma allting och kan leva ett liv utan rädslan <3

ha det bra och lycka till

2008-06-22 @ 04:15:59
URL: http://mliwannberg.blogg.se/

Push this button;)

Ditt namn tack :D :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0